Ryba z brokułem i marchewką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba z brokułem i marchewką

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

3 sztuki

10 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filet upiecz w folii aluminiowej.

Krok 2

Brokuła i marchew ugotuj do miękkości.

Krok 3

Upieczony filet rozdrobnij na małe kawałki.

Krok 4

Zmiksuj razem z ugotowanymi warzywami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba z brokułem i marchewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba z brokułem i marchewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba z brokułem i marchewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba z brokułem i marchewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba z brokułem i marchewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba z brokułem i marchewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba z brokułem i marchewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba z brokułem i marchewką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej