
Składniki
1 sztuka
3 sztuki
10 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filet upiecz w folii aluminiowej.
Krok 2
Brokuła i marchew ugotuj do miękkości.
Krok 3
Upieczony filet rozdrobnij na małe kawałki.
Krok 4
Zmiksuj razem z ugotowanymi warzywami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej