Ryba z tajskim sosem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba z tajskim sosem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

4 łyżki

2 łyżki

1 łyżka

6 łyżek

1 łyżka

null

6 łyżek

6 sztuk

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dokładnie obtocz każdy filet w mące. Następnie usmaż je na średnio gorącej patelni.

Krok 2

Cukier rozpuść w w gorącej wodzie i połącz ze sobą wszystkie składniki sosu - zagotuj je na patelni lub w kuchence mikrofalowej.

Krok 3

Wyłóż rybę na talerz i natychmiast polej gorącym sosem. Podawaj z ryżem i kawałkiem limonki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba z tajskim sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba z tajskim sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba z tajskim sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba z tajskim sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba z tajskim sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba z tajskim sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba z tajskim sosem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba z tajskim sosem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Pączki z dziurką
czas przygotowania
35 min.
stopień trudności

średnie

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej