
Składniki
2 łyżki
4 łyżki
2 łyżki
1 łyżka
6 łyżek
1 łyżka
null
6 łyżek
6 sztuk
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Dokładnie obtocz każdy filet w mące. Następnie usmaż je na średnio gorącej patelni.
Krok 2
Cukier rozpuść w w gorącej wodzie i połącz ze sobą wszystkie składniki sosu - zagotuj je na patelni lub w kuchence mikrofalowej.
Krok 3
Wyłóż rybę na talerz i natychmiast polej gorącym sosem. Podawaj z ryżem i kawałkiem limonki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej