Rybne klopsiki

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

10 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

1 sztuka

0.5 pęczka

3 łyżki

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dorsza oczyść i zmiel w maszynce do mięsa. Fix Kotlety mielone Knorr wymieszaj z wodą, zgodnie z przepisem na opakowaniu.

Krok 2

Połącz go ze zmieloną rybą i posiekaną natką pietruszki. Wyrób dokładnie rękami.

Krok 3

Formuj niewielkie kulki, obtocz w mące i lekko rozgnieć, by powstały placki grubości około 1cm.

Krok 4

Klopsiki smaż na rozgrzanym oleju. Podawaj z frytkami lub ryżem.

garlic

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rybne klopsiki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rybne klopsiki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rybne klopsiki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rybne klopsiki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rybne klopsiki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rybne klopsiki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rybne klopsiki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
12 osób ogląda przepis:
Krupnik domowy
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej