Rybny klops przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rybny klops

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

3 sztuki

null

0.5 szklanki

2 łyżki

1 sztuka

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułkę namocz w mleku i odciśnij, zmiel razem z umytymi filetami i cebulą przez maszynką.

Krok 2

Wyrób razem z jajkami, margaryną, dopraw do smaku.

Krok 3

Uformuj masę w wałek i przełóż do brytfanki.

Krok 4

Podlej odrobiną wody i duś na małym ogniu pod przykryciem przez 45 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Zupa grochowa
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej