Rybny klops przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rybny klops

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

3 sztuki

null

0.5 szklanki

2 łyżki

1 sztuka

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułkę namocz w mleku i odciśnij, zmiel razem z umytymi filetami i cebulą przez maszynką.

Krok 2

Wyrób razem z jajkami, margaryną, dopraw do smaku.

Krok 3

Uformuj masę w wałek i przełóż do brytfanki.

Krok 4

Podlej odrobiną wody i duś na małym ogniu pod przykryciem przez 45 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rybny klops - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.

Czytaj więcej