Rybny tort z kapustą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rybny tort z kapustą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

400 gramów

null

null

250 gramów

9 sztuk

250 mililitrów

250 mililitrów

3 łyżki

4 łyżki

1 sztuka

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę pokrój w kostkę i skrop połową soku z cytryny, posól. Liście kapusty sparz.

Krok 2

Z masła i mąki zrób zasmażkę, rozprowadź mlekiem i bulionem Knorr.

Krok 3

Przypraw pieprzem, solą i sokiem z cytryny.

Krok 4

Na spód formy wylej trochę sosu. Warstwami układaj lasagne, rybę, kapustę, sos itd.

Krok 5

Wierzch posyp starta Mozzarellą. Zapiekaj 45 minut w 200 stopniach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rybny tort z kapustą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rybny tort z kapustą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rybny tort z kapustą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rybny tort z kapustą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rybny tort z kapustą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rybny tort z kapustą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rybny tort z kapustą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rybny tort z kapustą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
12 osób ogląda przepis:
Klasyczny sos tatarski
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.

Czytaj więcej

Delikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.

Czytaj więcej