Sałata strzępiasta z brzoskwinią przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałata strzępiasta z brzoskwinią

Autor: Grażyna Molak

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

1 opakowanie

3 łyżki

1 sztuka

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sałatę podzielić na liście . Umyć i osuszyć .Porwać na kawałki . Brzoskwinie pokroić w cienkie plasterki lub w kosteczkę . Wsypać do sałaty .Wymieszać olej z syropem z brzoskwiń i sosem vinegret . Polać sałatę i delikatnie zamieszać . Przygotowywać bezpośrednio przed podaniem .

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałata strzępiasta z brzoskwinią  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałata strzępiasta z brzoskwinią  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałata strzępiasta z brzoskwinią  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałata strzępiasta z brzoskwinią  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałata strzępiasta z brzoskwinią  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałata strzępiasta z brzoskwinią  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałata strzępiasta z brzoskwinią  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałata strzępiasta z brzoskwinią  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka z chorizo
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej