
Składniki
3 łyżki
1 opakowanie
3 łyżki
1 sztuka
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę podzielić na liście . Umyć i osuszyć .Porwać na kawałki . Brzoskwinie pokroić w cienkie plasterki lub w kosteczkę . Wsypać do sałaty .Wymieszać olej z syropem z brzoskwiń i sosem vinegret . Polać sałatę i delikatnie zamieszać . Przygotowywać bezpośrednio przed podaniem .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej