Sałatka z zupek chińskich przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z zupek chińskich

Autor: ewa25653

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
10 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

2 łyżki

3 plastry

2 sztuki

1 opakowanie

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokruszyć makaron z nudle knorr (dowolny) i zalać gorącą wodą.

Krok 2

Ogórki oraz pomidory obrać ze skóry i pokroić w kostkę. Szynkę lub wędlinę drobiowa pokroić w kostkę.

Krok 3

Makaron, ogórki, pomidory, szynkę oraz kukurydze wrzucić do miski. Dodać odcedzony makaron oraz majonez. Wymieszać. Doprawić do smaku i gotowe.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z zupek chińskich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z zupek chińskich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z zupek chińskich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z zupek chińskich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z zupek chińskich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z zupek chińskich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z zupek chińskich  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z zupek chińskich  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej