Sałata z serem pecorino i orzechami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

115

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

6 łyżek

1 łyżka

250 gramów

2 sztuki

1 łyżka

130 gramów

15 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj ocet, oliwę i musztardę.

Krok 2

Gruszkę pokrój w plastry. Seler naciowy posiekaj.

Krok 3

Do miski przełóż sałatę i seler naciowy, dodaj gruszki, polej sosem i posyp posiekanymi orzechami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałata z serem pecorino i orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałata z serem pecorino i orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałata z serem pecorino i orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałata z serem pecorino i orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałata z serem pecorino i orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałata z serem pecorino i orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałata z serem pecorino i orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
7 osób ogląda przepis:
Magiczne ciasto
czas przygotowania
10 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej