
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
0.5 szklanki
1 pęczek
1 pęczek
1 sztuka
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę umyj i podziel na paski.
Krok 2
Rzodkiewkę pokrój w plastry, ogórka w słupki, a kiełki odsącz. Składniki dodaj do sałaty.
Krok 3
Koperek posiekaj.
Krok 4
Do jogurtu dodaj koperek, sól i pieprz. Wymieszaj i sosem polej sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej