
Składniki
200 gramów
150 gramów
3 łyżki
3 sztuki
1 pęczek
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotować tortellini. Ogórki opłukać, obrać i pokroić w drobną kostkę.
Krok 2
Szynkę z indyka pokroić w drobną kostkę.
Krok 3
Wymieszać wszystkie składniki, pozostawić do przegryzienia, następnie w razie potrzeby doprawić pieprzem. [WSKAZÓWKA: umyty koperek wkładamy w woreczku do zamrażalnika - gdy nieco się zamrozi, łatwo go skruszymy wprost do sałatki unikając siekania] Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej