
Składniki
2 sztuki
100 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
10 sztuk
10 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa umyć i pokroić w kostkę. Przełożyć do miski.
Krok 2
Ser pokroić w grubą kostkę. Przełożyć do miski. Polać sosem.
Krok 3
Podawać z pieczywem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej