
Składniki
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
10 dekagramów
0.5 szklanki
10 dekagramów
10 dekagramów
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Paprykę i śledzie pokrój w kostkę.
Krok 2
Cebulę obierz i posiekaj.
Krok 3
Wszystkie pokrojone składniki połącz, dodaj groszek konserwowy.
Krok 4
Dopraw do smaku. Wymieszaj z majonezem i śmietaną. Sałatkę podawaj po schłodzeniu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej