
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
3 łyżki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę przekrawamy na pół, tak by uzyskać dwie ćwiartki, które następnie drobno szatkujemy.
Krok 2
Marchewki myjemy, obieramy i ścieramy na tarce lub kroimy w drobne zapałki.
Krok 3
Pomidora po umyciu kroimy w ćwiartki, następnie w cienkie plasterki.
Krok 4
Ogórki również kroimy w plasterki.
Krok 5
Przygotowujemy sos do sałatki i dodajemy do warzyw. Mieszamy składniki ze sobą i odstawiamy na 15 minut. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej