Sałatka ziemniaczana “wiosenna” z jabłkiem
NOWY PRZEPIS
łatwe
19 osób zapisało

Składniki
3 sztuki
500 gramów
1 pęczek
3 sztuki
50 gramów
3 sztuki
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżka
4 łyżki
100 gramów
3 łyżki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W dużej misce pomieszaj majonez, śmietanę z musztardą octem winnym solą i pieprzem. Dodaj natkę pietruszki.
Krok 2
Do tak przygotowanego dresingu dodaj pozostałe składniki.
Krok 3
Wszystko razem dokładnie wymieszaj, odstaw na kilka godzin, aby składniki się przegryzły.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej























