Sałatka ziemniaczana z jabłkiem - wiosenna | Przepisy.pl pixel

Sałatka ziemniaczana “wiosenna” z jabłkiem

NOWY PRZEPIS

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

500 gramów

1 pęczek

3 sztuki

50 gramów

3 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżka

4 łyżki

100 gramów

3 łyżki

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W dużej misce pomieszaj majonez, śmietanę z musztardą octem winnym solą i pieprzem. Dodaj natkę pietruszki.

Krok 2

Do tak przygotowanego dresingu dodaj pozostałe składniki.

Krok 3

Wszystko razem dokładnie wymieszaj, odstaw na kilka godzin, aby składniki się przegryzły.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka ziemniaczana “wiosenna” z jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka ziemniaczana “wiosenna” z jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka ziemniaczana “wiosenna” z jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka ziemniaczana “wiosenna” z jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka ziemniaczana “wiosenna” z jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka ziemniaczana “wiosenna” z jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka ziemniaczana “wiosenna” z jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka ziemniaczana “wiosenna” z jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej