Sałatka łososiowa z nutą cytrynową przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka łososiowa z nutą cytrynową

Autor: Mariola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 pęczek

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

10 sztuk

3 łyżki

1 opakowanie

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

sałatę lodową myjemy osuszamy rwiemy na kawałki. układamy na talerzu. Pomidora kroimy w półplasterki,paprykę w słupki,cytrynę w krążki, cebulę w piórka. Jako w ósemki.

Krok 2

Wszystkie wykładamy na sałatę lodową. Z plastrów łososia robimy różyczki , Jajko, groszek. Całość polewamy sosem Koperkowy-ziolowy Knorr

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Mizeria z jogurtem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej