Sałatka łososiowa z nutą cytrynową przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka łososiowa z nutą cytrynową

Autor: Mariola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 pęczek

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

10 sztuk

3 łyżki

1 opakowanie

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

sałatę lodową myjemy osuszamy rwiemy na kawałki. układamy na talerzu. Pomidora kroimy w półplasterki,paprykę w słupki,cytrynę w krążki, cebulę w piórka. Jako w ósemki.

Krok 2

Wszystkie wykładamy na sałatę lodową. Z plastrów łososia robimy różyczki , Jajko, groszek. Całość polewamy sosem Koperkowy-ziolowy Knorr

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka    łososiowa z  nutą   cytrynową  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej