
Składniki
1 sztuka
4 łyżki
1 sztuka
2 opakowania
30 dekagramów
30 dekagramów
6 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
mielonkę, ogórek, żółty ser pokroić w kostkę, makaron pokruszyć i zalać wrzątkiem, a następnie odcedzic i przepłukać zimną wodą,
Krok 2
Wsypać wszystko do dużej miski dodać odcedzoną kukurydzę, 3-4 łyżki majonezu i koper wg uznania (lepiej smakuje gdy jest go dużo. Wszystko dokładnie wymieszać.
Krok 3
Wstawić do lodówki. Najlepiej smakuje na drugi dzień SMACZNEGO!!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej