
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 łyżka
10 dekagramów
1 szklanka
10 dekagramów
10 dekagramów
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryż opłukaj i zalej gorącym rosołem. Ugotuj na parze w większym naczyniu z wrzącą wodą.
Krok 2
Brzoskwinie pokrój w kostkę, podobnie mięso i połącz z ostudzonym ryżem.
Krok 3
Wymieszaj z majonezem, dopraw do smaku i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej