Sałatka tuńczykowa z orkiszem przepis – Zobacz na przepisy.pl

Sałatka tuńczykowa z orkiszem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 łyżek

1 sztuka

null

null

24 sztuki

250 gramów

0.5 kilograma

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj orkisz do miękkości w osolonej wodzie około 40 minut.

Krok 2

Przepłucz zimną wodą i odstaw, aby dokładnie się odsączyło.

Krok 3

Włóż do miski i wymieszaj z reszta składników, polej oliwą i dopraw solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka tuńczykowa z orkiszem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka tuńczykowa z orkiszem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka tuńczykowa z orkiszem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka tuńczykowa z orkiszem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka tuńczykowa z orkiszem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka tuńczykowa z orkiszem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka tuńczykowa z orkiszem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej