
Składniki
0.5 łyżeczki
1 pęczek
200 gramów
4 łyżki
1 sztuka
1 łyżka
2 łyżki
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę radicchio i rukolę posiekaj, pomidorki koktajlowe podziel na połówki.
Krok 2
Musztardę wymieszaj z octem i cukrem. Dodaj oliwę i połącz dokładnie.
Krok 3
Polej sałatę i delikatnie wymieszaj.
Krok 4
Całość posyp wiórkami parmezanu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Kociołek z ogniska
90 min.
średnie
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej