Składniki
1 sztuka
null szczypt
null szczypt
200 gramów
50 mililitrów
0.5 pęczka
0.5 sztuki
4 sztuki
0.5 sztuki
0.5 sztuki
1 sztuka
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kaszę ugotuj w osolonym wodzie.
Krok 2
Cebulę posiekaj, papryki pokrój w paski, ogórki w plastry a kabanosy w plasterki.
Krok 3
Wszystkie składniki wymieszaj.
Krok 4
Oliwę połącz z posiekanym koperkiem i rozkruszoną Mini kostką Knorra. Polej sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.
Czytaj więcejDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.
Czytaj więcej