
Składniki
1 sztuka
null szczypt
null szczypt
200 gramów
50 mililitrów
0.5 pęczka
0.5 sztuki
4 sztuki
0.5 sztuki
0.5 sztuki
1 sztuka
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kaszę ugotuj w osolonym wodzie.
Krok 2
Cebulę posiekaj, papryki pokrój w paski, ogórki w plastry a kabanosy w plasterki.
Krok 3
Wszystkie składniki wymieszaj.
Krok 4
Oliwę połącz z posiekanym koperkiem i rozkruszoną Mini kostką Knorra. Polej sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej