
Składniki
null
null
1 sztuka
1 łyżka
3 łyżki
3 sztuki
450 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso kraba podziel na małe części i wrzuć do miseczki.
Krok 2
Jabłko obierz, usuń gniazda nasienne i pokrój na kostkę.
Krok 3
Ogórka również pokrój na kostkę i dodaj do miseczki. Dopraw pieprzem oraz solą i dodaj majonez.
Krok 4
Wszystko dokładnie wymieszaj i odstaw do lodówki na 3 godziny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej