Sałatka z selerem konserwowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z selerem konserwowym

Autor: magdaschulen

ratingratingratingratingrating

1

heart
28 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

37 osób wydrukowało

Pobierz pdf

36 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 opakowanie

25 dekagramów

25 dekagramów

1 szklanka

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Seler i kukurydzę odcedzić. Por pokroić w piórka i sparzyć wrzątkiem. Ananas, ser, szynkę i obrane jabłko pokroić w kosteczkę.

Krok 2

Pokrojone oraz odcedzone składniki wrzucić do miski. Dodać majonezu wg własnego upodobania. Wszystko wumieszać.

Krok 3

SMACZNEGO :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej