Sałatka z selerem konserwowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z selerem konserwowym

Autor: magdaschulen

ratingratingratingratingrating

1

heart
28 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

37 osób wydrukowało

Pobierz pdf

37 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 opakowanie

25 dekagramów

25 dekagramów

1 szklanka

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Seler i kukurydzę odcedzić. Por pokroić w piórka i sparzyć wrzątkiem. Ananas, ser, szynkę i obrane jabłko pokroić w kosteczkę.

Krok 2

Pokrojone oraz odcedzone składniki wrzucić do miski. Dodać majonezu wg własnego upodobania. Wszystko wumieszać.

Krok 3

SMACZNEGO :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Zupa ziemniaczana
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej