Sałatka z selerem konserwowym

Autor: magdaschulen

ratingratingratingratingrating

1

28 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

34 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 szklanka

1 opakowanie

25 dekagramów

25 dekagramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Seler i kukurydzę odcedzić. Por pokroić w piórka i sparzyć wrzątkiem. Ananas, ser, szynkę i obrane jabłko pokroić w kosteczkę.

Krok 2

Pokrojone oraz odcedzone składniki wrzucić do miski. Dodać majonezu wg własnego upodobania. Wszystko wumieszać.

Krok 3

SMACZNEGO :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z selerem konserwowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
16 osób ogląda przepis:
Leczo z kabaczka
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej