
Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
25 dekagramów
25 dekagramów
1 szklanka
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Seler i kukurydzę odcedzić. Por pokroić w piórka i sparzyć wrzątkiem. Ananas, ser, szynkę i obrane jabłko pokroić w kosteczkę.
Krok 2
Pokrojone oraz odcedzone składniki wrzucić do miski. Dodać majonezu wg własnego upodobania. Wszystko wumieszać.
Krok 3
SMACZNEGO :)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej