
Składniki
1 sztuka
null
null
100 mililitrów
13 sztuk
20 sztuk
0.5 kilograma
350 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotować.
Krok 2
Pokrój mozarellę wymieszaj z oliwą, czosnkiem, bazylią, solą i pieprzem.
Krok 3
Odsączony makaron włóż do miski, dodaj pomidorki i sos. Sałatkę udekoruj bazylią.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej