
Składniki
1 sztuka
3 plastry
4 sztuki
100 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotować al dente. Pomidory pokroić w kostkę, sałatę porwać na małe cząstki. Suszone pomidory drobno posiekać.
Krok 2
Cukinię pokroić w platerki, ugrillować. Wymieszać w miseczce wszystkie składniki.
Krok 3
Polać sosem sałatkowym przygotowanym zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej