
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
1 szczypta
1 sztuka
1 sztuka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory kroimy w plastry.
Krok 2
Cebulę siekamy w drobną kostkę
Krok 3
Przygotowujemy sos zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Krok 4
Pomidory rozkładamy na półmisku i posypujemy cebulą.
Krok 5
Polewamy sosem i doprawiamy solą i pieprzem.
Krok 6
Dekorujemy octem balsamicznym. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej