
Składniki
null
null
150 gramów
1 sztuka
1 sztuka
2 łyżki
1 opakowanie
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Paluszki surimi rozmroź. Pokrój na drobne kawałki.
Krok 2
Liście sałaty porwij na małe płaty.
Krok 3
Papryki pokrój w kostkę. Jogurt wymieszaj z majonezem i przyprawami.
Krok 4
Wymieszaj dokładnie i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej