
Składniki
3 łyżki
1 sztuka
1 szczypta
0.75 litra
0.5 szklanki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
60 gramów
1 opakowanie
0.75 łyżki
2 szczypty
1 opakowanie
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wymieszaj mąkę, mleko, jako, odrobinę soli, pieprzu i łyżeczkę proszku do pieczenia. Możesz użyć do tego miksera.
Krok 3
Filety pokrój na paseczki, dopraw papryką i curry. Usmaż na rozgrzanym tłuszczu.
Krok 4
Dodaj fasolkę i dokładnie wymieszaj.
Krok 2
Następnie usmaż naleśniki.
Krok 5
Dodaj fix knorra przygotowany zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Całość duś na małym ogniu przez 15 minut.
Krok 6
Farsz nałóż do środka naleśnika i złóż, posyp startym serem (cheddar lub inny żółty ser), zapiekaj chwilę aż ser się roztopi. Natychmiast podawaj .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej