Składniki
5 sztuk
null
null
null szczypt
3 sztuki
0.5 pęczka
5 łyżek
1 pęczek
1 sztuka
1 łyżka
null
150 gramów
3 sztuki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wyszorowane ziemniaki ugotuj w mundurkach, ostudź , obierz i pokrój w plastry.
Krok 2
Rzodkiewkę pokrój na ćwiartki, jajka ugotuj na twardo i pokrój na połówki.
Krok 3
Obraną cebule pokrój talarki a szczypiorek posiekaj. Plastry salami pokrój w słupki.
Krok 4
Składniki sosu wymieszaj a składniki sałatki ułóż dekoracyjnie na półmisku. Polej sosem i posyp koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej