Sandacz z krabami w papilotach video przepis - Zobacz na przepisy.pl pixel

Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
24 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 opakowanie

100 gramów

500 gramów

300 gramów

4 sztuki

1 sztuka

10 sztuk

100 gramów

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulkę obierz i pokrój w ćwiartki. Pokrój liście kolendry, posiekaj paprykę i czosnek. Pomidory przekrój na pół. Selera pokrój w mniejsze kawałki i wymieszaj z pokrojonymi liśćmi kolendry, ostrą papryką, czosnkiem, pomidorami.

Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - Krok 1

Krok 2

Następnie w głębokim naczyniu wymieszaj mięso krabowe z masłem.

Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - Krok 2

Krok 3

Rybę pokrój w kawałki i oprósz marynatą. Na pergaminie ułóż warzywa, na warzywa ułóż kawałek ryby oraz mięso krabowe wymieszane z masłem.

Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - Krok 3

Krok 4

Całość zawiń w pergamin, a końcówki pergaminu poskręcaj tak jak cukierki.

Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - Krok 4

Krok 5

Rybę smaż na patelni grillowej pod przykryciem lub piecz w piekarniku nagrzanym do 200 °C przez ok. 20 minut.

Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - Krok 5
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sandacz z krabami w papilotach - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej