Selery panierowane przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Selery panierowane

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

1 łyżka

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Seler umyj i obgotuj w mleku sojowym.

Krok 2

Następnie panieruj w mleku sojowym, bułce tartej i posiekanych orzechach.

Krok 3

Smaż na oliwie.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Bitki wieprzowe
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej