Selery panierowane przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Selery panierowane

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

1 łyżka

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Seler umyj i obgotuj w mleku sojowym.

Krok 2

Następnie panieruj w mleku sojowym, bułce tartej i posiekanych orzechach.

Krok 3

Smaż na oliwie.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Selery panierowane - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zupa pomidorowa
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej