Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 gramów

4

1 opakowanie

150 gramów

1

80 gramów

1

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Każdy kawałek kiełbasy ponacinaj. W nacięcia powtykaj plasterki oscypka.

Krok 2

Tak przygotowane kiełbaski smaż na grillu do momentu rozpuszczenia sera.

Krok 3

Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z jogurtem naturalnym i posiekanym chilli.

Krok 4

Gotowe kiełbaski podawaj z sałatą polaną zbójnickim sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej