
Składniki
400 gramów
4
1 opakowanie
150 gramów
1
80 gramów
1
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Każdy kawałek kiełbasy ponacinaj. W nacięcia powtykaj plasterki oscypka.
Krok 2
Tak przygotowane kiełbaski smaż na grillu do momentu rozpuszczenia sera.
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z jogurtem naturalnym i posiekanym chilli.
Krok 4
Gotowe kiełbaski podawaj z sałatą polaną zbójnickim sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej