Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 gramów

4

1 opakowanie

150 gramów

1

80 gramów

1

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Każdy kawałek kiełbasy ponacinaj. W nacięcia powtykaj plasterki oscypka.

Krok 2

Tak przygotowane kiełbaski smaż na grillu do momentu rozpuszczenia sera.

Krok 3

Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z jogurtem naturalnym i posiekanym chilli.

Krok 4

Gotowe kiełbaski podawaj z sałatą polaną zbójnickim sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kiełbasa po zbójnicku z oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Bogracz tradycyjny
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej