
Składniki
400 gramów
4
1 opakowanie
150 gramów
1
80 gramów
1
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Każdy kawałek kiełbasy ponacinaj. W nacięcia powtykaj plasterki oscypka.
Krok 2
Tak przygotowane kiełbaski smaż na grillu do momentu rozpuszczenia sera.
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z jogurtem naturalnym i posiekanym chilli.
Krok 4
Gotowe kiełbaski podawaj z sałatą polaną zbójnickim sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej