Serowe fileciki

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0

0

4 sztuki

0

8 łyżek

1 sztuka

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę umyj dokładnie, odciśnij i osusz. Natrzyj solą i pieprzem.

Krok 1

Jajko roztrzep widelcem, a mąkę wymieszaj dokładnie z żółtym serem.

Krok 1

Panieruj fileciki kolejno w jajku i mące, smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

1 osoba ogląda przepis:
Warzywne casserole
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej