Shake czekoladowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Shake czekoladowy

Autor: Francessca

ratingratingratingratingrating

3

heart
11 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

59 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wrzuć do blendera lody śmietankowe, orzechowe. Dodaj kakao i mleko.

Krok 2

Mieszaj przez około 2 minuty.

Krok 3

Wlej szejka do wysokiej (opcjonalnie) szklanki. Ozdób go. Bądź kreatywny :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Shake czekoladowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Shake czekoladowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Shake czekoladowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Shake czekoladowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Shake czekoladowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Shake czekoladowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Shake czekoladowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Shake czekoladowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Corn Dogi
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej