Shake czekoladowy

Autor: Francessca Francessca

ratingratingratingratingrating

3

10 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

46 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wrzuć do blendera lody śmietankowe, orzechowe. Dodaj kakao i mleko.

Krok 2

Mieszaj przez około 2 minuty.

Krok 3

Wlej szejka do wysokiej (opcjonalnie) szklanki. Ozdób go. Bądź kreatywny :)

0

Opinie o przepisie

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej