Ślimaki z masłem ziołowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ślimaki z masłem ziołowym

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

125 gramów

24 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ślimaki wyjmij z puszki i osusz.

Krok 2

Do każdego ślimaka dodaj masło ziołowe, a na górze posyp je bułką tartą.

Krok 3

Do nagrzanego piekarnika włóż ślimaki ułożone otworami do góry i zapiekaj je przez 10 minut. Podawaj na gorąco.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ślimaki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ślimaki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ślimaki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ślimaki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ślimaki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ślimaki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ślimaki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ślimaki z masłem ziołowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
13 osób ogląda przepis:
Pulpety z soczewicy
czas przygotowania
10 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej