Smaczna rybna zupa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Smaczna rybna zupa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 sztuki

1 sztuka

null

0.5 szklanki

null

2 łyżki

null

1 pęczek

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Włoszczyznę i cebulę umyj, obierz i ugotuj razem z przyprawami.

Krok 2

Dodaj do wywaru ryby i gotuj na małym ogniu jeszcze przez 30 minut.

Krok 3

Przecedź zupę, ryby oczyść z ości i niepotrzebnych resztek i zmiksuj razem z warzywami. Wymieszaj z resztą zupy.

Krok 4

Mąkę i masło zamaż i rozprowadź śmietaną i odrobiną zupy, wlej do całości i wymieszaj.

Krok 5

Dopraw do smaku i pyszną zupę- krem z ryby możesz podawać na stół.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Smaczna rybna zupa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Smaczna rybna zupa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Smaczna rybna zupa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Smaczna rybna zupa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Smaczna rybna zupa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Smaczna rybna zupa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Smaczna rybna zupa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Smaczna rybna zupa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej