Zupa warzywna z kalafiorem

Autor: blue_megi blue_megi

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

32 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

0.5 szklanki

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa obieramy i myjemy.

Krok 2

Marchew i korzeń pietruszki kroimy w słupki. Kalafior dzielimy na małe różyczki.

Krok 3

Rosół z kury z pietruszką i lubczykiem Knorr wrzucamy do garnka z gotującym się litrem wody. Dodajemy warzywa. Gotujemy aż będą miękkie.

Krok 4

Doprawiamy do smaku. Podajemy posypane posiekaną natką pietruszki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa warzywna z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa warzywna z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa warzywna z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa warzywna z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa warzywna z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa warzywna z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa warzywna z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Rosół z kury z pietruszką i lubczykiem Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Rosół z kury z pietruszką i lubczykiem Knorr

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej