
Składniki
60 dekagramów
60 dekagramów
1 opakowanie
4 sztuki
1 opakowanie
1 szczypta
1 szczypta
3 listków
3 ziarna
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso zalać 3 litrami wody i gotować na małym ogniu przed 1 godzinę. Mięso wyjąć i pokroić w kostkę i włożyć z powrotem do garnka. Kiełbasę w plastry i włożyć do wywaru. wlać żur zagotować. Dodać żur Knorr i kostkę rosołową z knorr Gotować 5 minut.Włożyć chrzan i doprawić do smaku solą i pieprzem
Krok 2
Jajka ugotować na twardo obrać i pokroić według uznania.
Krok 3
Pokrojone jajka włożyć do chleba wlać żur. Smacznego.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej