Pomidorowa z grzankami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pomidorowa z grzankami

Autor: Ukasz

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

100 gramów

200 mililitrów

1 sztuka

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój warzywa w kostkę, dodaj do 1,5l wrzątku i wrzuć kostki bulionu cielęcego Knorr i gotuj do miękkości. dodaj koncentrat i zagotuj. Dodaj 2-3 kromki pieczywa tstowego, 200ml śmietanki i zmiksuj.

Krok 2

Zrumień resztę pieczywa tostowego w piekarniku, po wyjęciu natrzyj żabkiem czosnku. Udekoruj bazylią i czosnkowym tostem

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pomidorowa z grzankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pomidorowa z grzankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pomidorowa z grzankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pomidorowa z grzankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pomidorowa z grzankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pomidorowa z grzankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pomidorowa z grzankami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pomidorowa z grzankami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej