PRZEPISY.PL

Gulasz z żołądków

Autor: garlic
  • 60
  • 4
  • Łatwe
  • 0
31
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • koperek1 pęczek
  • sos sojowy3 łyżki
  • olej do smażenia
    • Krok 1

      Żołądki oczyść i ugotuj w wodzie z dodatkiem Rosołu szlachetnego drobiowo-warzywnego Knorr.
    • Krok 2

      Gdy będą półmiękkie dodaj włoszczyznę. Gotuj.
    • Krok 3

      Gdy żołądki bedą gotowe, wyjmij, lekko przestudź i pokrój w plastry.
    • Krok 4

      Cebulę posiekaj i zeszklij na oleju, dodaj warzywa, podroby i smaż kilka minut.
    • Krok 5

      Pod koniec smażenia dodaj sos sojowy i wlej śmietanę. Wymieszaj, oprósz posiekanym koperkiem i podawaj.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Rosół szlachetny drobiowo-warzywny KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    153
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    549
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe
    122
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    942
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe