Składniki
700 gramów
2 sztuki
2 sztuki
5 sztuk
100 gramów
3 sztuki
2 sztuki
100 gramów
null
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Morele namocz. Pomidory obierz ze skórki, pokrój paprykę w kostkę. Cebulę i czosnek posiekaj.
Krok 3
cebule i czosnek zeszklij na oleju. Dodaj do zupy. Gotuj jeszcze około 30 min.
Krok 4
Ugotowane mięso wyjmij i pokrój w kostkę, włóż do wazy i zalej zupą. Dodaj ugotowany makaron.
Krok 2
Zagotuj 2 litry wody, włóż mięso, i morele. Dodaj tymianek i Rosół szlachetny drobiowo-wołowy Knorr. Gotuj na małym ogniu około 90 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej