
Składniki
3 sztuki
null
2 sztuki
5 sztuk
null
2 sztuki
2 sztuki
null
700 gramów
100 gramów
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Morele namocz. Pomidory obierz ze skórki, pokrój paprykę w kostkę. Cebulę i czosnek posiekaj.
Krok 3
cebule i czosnek zeszklij na oleju. Dodaj do zupy. Gotuj jeszcze około 30 min.
Krok 4
Ugotowane mięso wyjmij i pokrój w kostkę, włóż do wazy i zalej zupą. Dodaj ugotowany makaron.
Krok 2
Zagotuj 2 litry wody, włóż mięso, i morele. Dodaj tymianek i Rosół szlachetny drobiowo-wołowy Knorr. Gotuj na małym ogniu około 90 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Rosół szlachetny drobiowo-wołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej