Zupa po mediolańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa po mediolańsku

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

1

36 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

28 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zamiast groszku cukrowego możesz dodać do zupy oczyszczoną z włókien fasolkę szparagową, zielone szparagi albo pokrojoną w paseczki nieobraną cukinię.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej