Zupa po mediolańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa po mediolańsku

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

1

36 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

24 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zamiast groszku cukrowego możesz dodać do zupy oczyszczoną z włókien fasolkę szparagową, zielone szparagi albo pokrojoną w paseczki nieobraną cukinię.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Cukinia z kurczakiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne. Nie zwlekajcie – weźcie go na kulinarny warsztat, gdy tylko te przysmaki pojawią się na straganach.

Czytaj więcej

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej