Zupa po mediolańsku

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

1

36 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zamiast groszku cukrowego możesz dodać do zupy oczyszczoną z włókien fasolkę szparagową, zielone szparagi albo pokrojoną w paseczki nieobraną cukinię.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej