Zupa po mediolańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa po mediolańsku

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

1

heart
38 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

42 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zamiast groszku cukrowego możesz dodać do zupy oczyszczoną z włókien fasolkę szparagową, zielone szparagi albo pokrojoną w paseczki nieobraną cukinię.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa po mediolańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej