Smalec babci Heleny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Smalec babci Heleny

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

null

null

2 sztuki

0.5 kilograma

0.5 kilograma

0.5 kilograma

0.5 kilograma

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki włóż do robota kuchennego i dokładnie zmiel.

Krok 2

Następnie wolno wytop, przelej do słoików i pozostaw w chłodnym miejscu.

Krok 3

Przypraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
24 osoby oglądają przepis:
Ciasto mieszane łyżką
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej