Smalec babci Heleny

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

null

null

2 sztuki

0.5 kilograma

0.5 kilograma

0.5 kilograma

0.5 kilograma

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki włóż do robota kuchennego i dokładnie zmiel.

Krok 2

Następnie wolno wytop, przelej do słoików i pozostaw w chłodnym miejscu.

Krok 3

Przypraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Smalec babci Heleny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej