
Składniki
null
3 sztuki
1 łyżeczka
1 opakowanie
8 sztuk
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na czterech kromkach chleba rozsmaruj musztardę miodową, połóż na nią pokrojony na równe plasterki ser mozzarella.
Krok 2
Następnie przykryj pozostałymi kromkami chleba. Dobrze je dociśnij, tak, aby się dobrze trzymały.
Krok 3
Jajka ubij z mlekiem i solą. W tak powstałym płynie namocz z obu stron kanapki – usmaż je na maśle na złocisty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej