
Składniki
2 sztuki
2 szczypty
20 gramów
2 plastry
1 pęczek
3 plastry
2 sztuki
3 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
przekrój dwie bułki na pół a następni posmaruj masłem ....
Krok 2
na posmarowane bułki nałóż sałatę , szynkę i twaróg .
Krok 3
po nałożeniu następujących rzeczy <^> nałóż pomidory , rzodkiewkę .
Krok 4
dopraw solą i pieprzem (jeśli lubisz )
Krok 5
SMACZNEGO !!! :D
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Szlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej





























