
Składniki
2 sztuki
2 szczypty
20 gramów
2 plastry
1 pęczek
3 plastry
2 sztuki
3 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
przekrój dwie bułki na pół a następni posmaruj masłem ....
Krok 2
na posmarowane bułki nałóż sałatę , szynkę i twaróg .
Krok 3
po nałożeniu następujących rzeczy <^> nałóż pomidory , rzodkiewkę .
Krok 4
dopraw solą i pieprzem (jeśli lubisz )
Krok 5
SMACZNEGO !!! :D
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej