
Składniki
1 sztuka
250 gramów
2 szczypty
2 szczypty
0.5 łyżeczki
5 łyżek
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do miski przełóż mięso mielone. Do mięsa wbij jajko a następnie dodaj pokruszony ser feta. Dodaj przyprawy. Wyrób dobrze masę mięsną.
Krok 2
Zwilżonymi dłońmi wyrabiaj kotleciki.
Krok 3
Smaż na złoto z obu stron na oleju na średnio nagrzanej patelni.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Kotleciki z kalafiora
60 min.
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej