
Składniki
60 gramów
null szczypt
null szczypt
1 łyżeczka
1 łyżka
50 mililitrów
1 szklanka
2 łyżeczki
50 gramów
1 pęczek
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę obierz, opłucz, podsmaż na maśle i posyp cukrem.
Krok 2
Trufle oczyść, opłucz i pokrój w kostkę wraz z białkiem.
Krok 3
Połącz z majonezem, cebulą, winem i natką selera. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej