Sos a la cesarzowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos a la cesarzowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

60 gramów

null szczypt

null szczypt

1 łyżeczka

1 łyżka

50 mililitrów

1 szklanka

2 łyżeczki

50 gramów

1 pęczek

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz, opłucz, podsmaż na maśle i posyp cukrem.

Krok 2

Trufle oczyść, opłucz i pokrój w kostkę wraz z białkiem.

Krok 3

Połącz z majonezem, cebulą, winem i natką selera. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
28 osób ogląda przepis:
Krem z brokułów
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej