Sos a la cesarzowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos a la cesarzowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

60 gramów

null szczypt

null szczypt

1 łyżeczka

1 łyżka

50 mililitrów

1 szklanka

2 łyżeczki

50 gramów

1 pęczek

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz, opłucz, podsmaż na maśle i posyp cukrem.

Krok 2

Trufle oczyść, opłucz i pokrój w kostkę wraz z białkiem.

Krok 3

Połącz z majonezem, cebulą, winem i natką selera. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej