Sos „balatoński” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „balatoński”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

1 łyżka

1 pęczek

50 mililitrów

2 łyżki

50 gramów

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Koperek posiekaj drobno.

Krok 2

Majonez połącz ze śmietaną, winem, groszkiem konserwowym i koperkiem.

Krok 3

Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „balatoński” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „balatoński” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „balatoński” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „balatoński” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „balatoński” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „balatoński” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „balatoński” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „balatoński” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
122 osoby oglądają przepis:
Makaron w sosie pieczarkowym
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej