
Składniki
1 łyżeczka
0.3 szklanki
1 łyżka
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek zmiażdż, a kolendrę posiekaj.
Krok 2
Dodaj mleko kokosowe, sos rybny, sok z limonki oraz cukier. Wszystko razem dobrze wymieszaj.
Krok 3
Marynata nadaje się do każdego rodzaju mięsa oraz pieczenia i smażenia.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej