Marynata tajska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Marynata tajska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

0.3 szklanki

1 łyżka

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek zmiażdż, a kolendrę posiekaj.

Krok 2

Dodaj mleko kokosowe, sos rybny, sok z limonki oraz cukier. Wszystko razem dobrze wymieszaj.

Krok 3

Marynata nadaje się do każdego rodzaju mięsa oraz pieczenia i smażenia.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Marynata tajska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Marynata tajska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Marynata tajska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Marynata tajska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Marynata tajska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Marynata tajska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Marynata tajska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Marynata tajska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej