Sos Glaucester przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos Glaucester

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

3 łyżki

1 łyżeczka

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Koperek drobno posiekaj.

Krok 2

Majonez połącz ze śmietaną, musztardą i koperkiem.

Krok 3

Dodaj mieloną paprykę, pieprz, sól oraz cukier i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos Glaucester - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos Glaucester - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos Glaucester - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos Glaucester - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos Glaucester - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos Glaucester - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos Glaucester - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos Glaucester - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Spaghetti bolognese
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej