Indyjski dip miętowy - przepis na dip na jogurcie | Przepisy.pl pixel

Indyjski dip miętowy

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 mililitrów

1 opakowanie

6 sztuk

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do jogurtu dodaj drobno posiekaną cebulę i sos miętowy.

Krok 2

Sos udekoruj listkami mięty. Podawaj do mięs, ryb i warzyw.

Krok 3

Jeżeli nie masz sosu miętowego, to możesz go zrobić poprzez zmiksowanie liści mięty z niewielką ilością wody.

Krok 4

Dodaj sos sałatkowy Knorr i sok z cytryny. Ponownie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
18 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Planujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.

Czytaj więcej

Jak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.

Czytaj więcej