Indyjski dip miętowy - przepis na dip na jogurcie | Przepisy.pl pixel

Indyjski dip miętowy

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 mililitrów

1 opakowanie

6 sztuk

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do jogurtu dodaj drobno posiekaną cebulę i sos miętowy.

Krok 2

Sos udekoruj listkami mięty. Podawaj do mięs, ryb i warzyw.

Krok 3

Jeżeli nie masz sosu miętowego, to możesz go zrobić poprzez zmiksowanie liści mięty z niewielką ilością wody.

Krok 4

Dodaj sos sałatkowy Knorr i sok z cytryny. Ponownie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej