Indyjski dip miętowy - przepis na dip na jogurcie | Przepisy.pl pixel

Indyjski dip miętowy

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 mililitrów

1 opakowanie

6 sztuk

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do jogurtu dodaj drobno posiekaną cebulę i sos miętowy.

Krok 2

Sos udekoruj listkami mięty. Podawaj do mięs, ryb i warzyw.

Krok 3

Jeżeli nie masz sosu miętowego, to możesz go zrobić poprzez zmiksowanie liści mięty z niewielką ilością wody.

Krok 4

Dodaj sos sałatkowy Knorr i sok z cytryny. Ponownie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Indyjski dip miętowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej